Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 24.09.20 10:47 (переглядів 8618)

Ми завжди прагнули до того, щоб кременчужанам було якомога зручніше користуватися всіма сервісами Єдиної Комунальної Системи. Відтепер у користувачів є можливість замовити рахунок для оплати та оплатити його онлайн, і при  цьому попередньо вибирати періоди оплати, види послуг, а також змінювати суму оплати по будь-якій послузі.

Для цього в персональному кабінеті виберіть вкладку «Оплата онлайн». Ви можете зняти відмітки в стовпчику «Ok» напроти послуг, які не потрібно оплачувати чи змінити суму в будь-якому рядку. Для продовження натисніть кнопку «Сплатити рахунок онлайн через платіжну систему».

Перевірте правильність введених даних та натисніть кнопку «Наступний крок». Після натискання кнопки «Перейти до сплати» Система IPay пропонує ввести номер карти, термін дії карти і код CVV та підтвердити дію.

В разі оплати рахунку таким чином через систему IPay , оплата буде відображена в системі миттєво. Комісійна користь платіжної системи IPay становить 1% від суми платежу.

https://www.ipay.ua/ua

При виборі в персональному кабінеті вкладки «замовити рахунок», відтепер Ви будете мати можливість поставити відмітку біля пункту «ввімкнути режим корегування сум», у разі, якщо Ви бажаєте скорегувати рахунок. Після того, як Ви натиснете на кнопку «Замовити рахунок», система відкриє Ваш повний рахунок з можливістю корегування сум - Ви зможете зняти відмітки напроти певних видів послуг та вносити вручну бажану суму оплати за ту чи іншу послугу. Рахунок надійде на Вашу електронну пошту і Ви зможете його оплатити звичним для Вас способом через будь-яку платіжну систему.

Більш детальна інструкція по сплаті онлайн тут.